Home | Diensten | Online strategie

Online strategie

Het aantal mogelijkheden op het web om uw zakelijke activiteiten te presenteren is groot. Naast uw normale website heeft u de mogelijkheid om social media in te zetten of gebruikers van smartphones te ontsluiten met apps of websites die geschikt zijn voor mobiel gebruik.

Zodra u overweegt om meerdere online activiteiten te laten samenwerken spreken we van een online strategie. De juiste mix van activiteiten kunnen elkaar versterken. Stijlloos helpt u graag om een online strategie te ontwikkelen, uit te bouwen of te verfijnen. Een online strategie zou kunnen beginnen met het gezamenlijk bepalen wie uw online doelgroep is,, hoe deze het best bereikt kan worden.

En, welke doelstellingen stelt u zichzelf hierbij? Welke componenten heeft u in gedachten? En, wat is de beste webtechnologie die bij uw doelstellingen en budget past?

Stijlloos helpt u graag om al deze overwegingen in kaart te brengen. We kunnen uw activiteiten ondersteunen door uw webverkeer goed te analyseren en uw doelstellingen meetbaar te maken. Welke nieuwe componenten van uw strategie worden toegevoegd, in welke volgorde en wanneer? Hoe gaat uw doelgroep u vinden? We vertalen uw wensen binnen uw budget naar een roadmap.

Het op voorhand kiezen van de juiste CMS technologie  kan de uitrol van uw online strategie sterk bevorderen, en bovendien kosten besparen. Het CMS moet voldoende flexibel zijn, en makkelijk gekoppeld kunnen worden. Nu, maar ook in de toekomst. Daarom kiezen wij graag voor Drupal. Met dit CMS kunt u een website beheren, maar ook een app, webshop of een mobiele website. De juiste technologie mix biedt u de grootste kans op succes.

Stijlloos bouwt niet alleen websites, maar werkt ook vanuit een opleidingsachtergrond van webdesign en interactie design. Dat maakt ons een ervaren sparringpartner in de driehoek opdrachtgever, webdesigner en bouwer. Wij delen graag onze jarenlange ervaring om samen met u tot de beste maatwerk strategie te komen.

Offerte aanvragen?

Overweegt u om binnenkort een nieuwe website of app te laten ontwikkelen? Vraag ons gerust om een offerte!

Meer informatie nodig?

Bel ons op (0183) 63 53 33 of mail naar studio@stijlloos.nl.

Stijlloos web development
Havendijk 6
4201 XA
Gorinchem
Nederland

Stijlloos werkt o.a. voor

Meer weten? Bel 0183 - 63 53 33, mail naar studio@stijlloos.nl of neem contact op.