Home | Over Stijlloos

Over Stijlloos

Stijlloos is een webdevelopmentbedrijf, gevestigd in Gorinchem. We zijn een echt technologiebedrijf. We ambiëren de rol van webbouwer, maar vooral van meedenker op het gebied van webtechnologie. Stijlloos bestaat uit 6 medewerkers.

Stijlloos bouwt websites en apps op basis van een aangeleverd grafisch- en interactie ontwerp. Dat doen we met de best beschikbare technologie, ondersteund door jarenlange ervaring. Stijlloos ontwerpt zélf nooit. Dat verklaart onze naam: Stijl-loos. Stijlloos realiseert websites op basis van Drupal CMS. We bouwen niet alleen websites, we zorgen ook voor een geoptimaliseerde hosting voor onze Drupal websites. Nadat uw nieuwe website in productie is genomen, verzorgen we ook het onderhoud. Naast de bouw van websites levert Stijlloos een aantal aanvullende diensten rond webtechnologie, zoals strategie advies, technologieverkenningen, en security audits.

Hoe lang bestaat Stijlloos?

Stijlloos in opgericht in 2008. Oprichter Mels van Kooten heeft ruim 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites. Na vijf mooie jaren in Groot-Ammers is het bedrijf in juli 2013 verhuisd naar Gorinchem.

Stijlloos team

Wij zijn Stijlloos Webdevelopers! Van harte welkom. Even kennis maken?

Lees meer

Samenwerking met ontwerpbureaus

Stijlloos bestaat uit technici, we zijn geen grafisch ontwerpers. We onderkennen dat, en werken daarom intensief samen met ontwerpbureaus. Zo ontstaat steeds het beste eindresultaat!

Lees meer

Werkwijze

Stijlloos kiest voor de agile aanpak van onze webprojecten. Opdrachtgevers zijn nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Hierdoor worden onaangename verassingen voorkomen, en staan we open voor voortschrijdend inzicht.

Lees meer

Vacatures

Toe aan je volgende stap in web development? We're hiring! Stijlloos is per direct op zoek naar een leergierige en ambitieuze web / app developer en stagiair!

Lees meer

Offerte aanvragen?

Overweegt u om binnenkort een nieuwe website of app te laten ontwikkelen? Vraag ons gerust om een offerte!

Meer informatie nodig?

Bel ons op (0183) 63 53 33 of mail naar studio@stijlloos.nl.

Stijlloos web development
Havendijk 6
4201 XA
Gorinchem
Nederland

Stijlloos werkt o.a. voor

Meer weten? Bel 0183 - 63 53 33, mail naar studio@stijlloos.nl of neem contact op.