Home | Over Stijlloos | Werkwijze

Werkwijze

Zodra u overweegt om een nieuwe website te laten bouwen, denken we graag al heel vroeg met u mee. Opdrachtgevers gaan een denkproces in, waarbij hun doelstellingen vertaald moeten worden naar een zichtbaar grafisch ontwerp. We zien heel vaak dat het proces zélf ook tot nieuwe inzichten leidt. Begrijpelijk, want u wordt gevoed vanuit verschillende bronnen. Dat proces stimuleert nieuwe ideeën en voortschrijdend inzicht.

Vanuit ons perspectief  als adviseur en bouwer is het belangrijk om daar goed mee om te gaan. Wij ervaren voortschrijdend inzicht niet als hinderlijk; het komt vrijwel altijd voor. Een goed antwoord op verandering tijdens het ontwikkelproces is de iteratieve of agile aanpak.

Bij de agile aanpak komen we heel snel tot een eerste ruwe versie, een prototype van uw nieuwe website. Dat doen we in korte ontwikkelfasen, ofwel sprints. Aan het einde van elke sprint leggen we het resultaat ter beoordeling aan u voor. In de daarop volgende sprint wordt uw feedback verwerkt, en nieuwe functionaliteit toegevoegd. Aan het einde van alle sprints bespreken we de voortgang, en uw wensen. U wordt deelnemer in het ontwikkelteam, en kunt meesturen. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën. U staat nooit voor onaangename verassingen, en blijft intensief betrokken bij de voortgang. De iteratieve aanpak is een gemeenschappelijke keuze die we al maken tijdens het offertetraject. Ook de grafisch ontwerper wordt bij deze aanpak betrokken. Tijdens de start van een agile project wordt ook uw budget vastgelegd, zodat uw kosten bewaakt worden.

Ideeën waar nu nog geen tijd of budget voor beschikbaar is, kunnen we in een volgende versie meenemen, en toevoegen aan uw roadmap. Kleine wijzigingen kunnen worden uitgevoerd onder uw onderhoudscontract.

 

Offerte aanvragen?

Overweegt u om binnenkort een nieuwe website of app te laten ontwikkelen? Vraag ons gerust om een offerte!

Meer informatie nodig?

Bel ons op (0183) 63 53 33 of mail naar studio@stijlloos.nl.

Stijlloos web development
Havendijk 6
4201 XA
Gorinchem
Nederland

Stijlloos werkt o.a. voor

Meer weten? Bel 0183 - 63 53 33, mail naar studio@stijlloos.nl of neem contact op.