Home | Portfolio

Portfolio

Stijlloos levert web oplossingen aan een grote verscheidenheid van het bedrijfsleven. Wij leveren websites en apps aan mediabedrijven, vakbonden, de zorgsector, lokale overheid, bouwwereld en industrie.

Stijlloos jaaroverzicht 2016

We hebben weer een nieuw jaaroverzicht! Benieuwd naar wat we allemaal in 2016 gedaan hebben? Bekijk ons jaaroverzicht 2016.

Stijlloos jaaroverzicht 2016

Stijlloos jaaroverzicht 2015

Aan het begin van het nieuwe jaar vinden we het altijd leuk om even terug te kijken en een overzicht te maken. Ben je benieuwd naar hoe ons jaar was?

Stijlloos jaaroverzicht 2015

Voetbaltube

Een voetbal site gebouwd met drupal. De voetbal site waarop u de laatste internationale en Eredivisie standen op bij kan houden, video's kan bekijken en comments kan geven op content. Ook is er een mobiele versie beschikbaar en is er een redactie workflow systeem geimplimenteerd. Pieter van der Dussen van Voetbaltube zelf heeft het ontwerp voor de website opgeleverd.

Ontwerp: Pieter van der Dussen

Voetbaltube

Regio Deal

Regio-Deal.nl is een onderdeel van Het Kontakt Edities BV. Met Regio-Deal.nl kunt u kontaktjes (advertenties) online en in de krant van Het Kontakt publiceren. Regio-Deal.nl is op basis van Drupal commerce gebouwd en SOLR om geavanceerde zoekmogelijkheden aan te bieden. 

Ontwerp: De Groot Crossmedia

Regio deal

Simfuny

Simfuny is een slimme tool die voor jóu interessante evenementen in Amsterdam opspoort. Het systeem genereert gepersonaliseerde tips op basis van je eigen interesses en gedrag. Hoe vaker je de app gebruikt, des te beter worden de tips. De Simfuny app is gebouwd in Phonegap, en het backend in Drupal. Alleen beschikbaar voor iOS en binnenkort in de App Store!

Ontwerp: 11EN1

simfuny.com

Stijlloos jaaroverzicht 2013

We zijn trots op wat bereikt hebben dit jaar en we hebben wat hoogtepunten op een rijtje gezet. Bedankt voor de samenwerking en het vertrouwen!

Stijlloos jaaroverzicht 2013

Mooi Gorinchem app

De Mooi Gorinchem app is beschikbaar voor iOS en Android smartphones. De app voorziet toeristen en bewoners van allerlei handige informatie over evenementen, bezienswaardigheden, winkels en horeca. De apps zijn in Phonegap gebouwd, hebben een Drupal backend en voorzien in push-notificaties bij bijzondere gebeurtenissen.

Ontwerp: Maradona Creative Agency

gorinchemapp.nl

FNV Menzis

Alles over onregelmatig werk geeft werknemers inzicht in de problematiek rond onregelmatig werk. Wie langdurig in ploegendienst werkt, loopt medische risico's. Thema's zijn slaapritme, voedingsgewoonten en beweging. De begeleidende app laat in spelvorm zien hoe de concentratie gevaarlijk laag kan worden naarmate de werkweek vordert. De website is in Drupal gebouwd, de beide smartphone apps in Phonegap.

Ontwerp: 11EN1

aoow.nl

EGM architecten

Een bijzondere en veeleisende opdrachtgever: EGM Architecten en Adviseurs te Dordrecht. Om totale vrijheid in webdesign te verkrijgen is de site maatwerk en volledig pixelprecies uitgevoerd. De website doet recht aan de bijzondere ontwerpkwaliteiten van het bedrijf. EGM.nl bevat vele bijzondere elementen, zoals 3D presentaties van gerealiseerde binnenruimten. 

Ontwerp: curve.nl

egm.nl

Menzis

"Het verhaal van Menzis" is een fraaie actiewebsite waarop deelnemers worden uitgenodigd zodra ze aan de actie meedoen. De website is helaas niet openbaar te zien. De actiewebsite is maatwerk gebouwd, en bevat geen CMS. De pagina heeft een bijzonder horizontaal ontwerp en bevat een tijdbalk waarop je in de toekomst en verleden van Menzis kunt kijken. De tijdbalk verwijst naar zorginitiatieven, zoals "Samen Gezond" en "Mijn Menzis". 

Ontwerp: 11EN1

Offerte aanvragen?

Overweegt u om binnenkort een nieuwe website of app te laten ontwikkelen? Vraag ons gerust om een offerte!

Meer informatie nodig?

Bel ons op (0183) 63 53 33 of mail naar studio@stijlloos.nl.

Stijlloos web development
Havendijk 6
4201 XA
Gorinchem
Nederland

Stijlloos werkt o.a. voor

Meer weten? Bel 0183 - 63 53 33, mail naar studio@stijlloos.nl of neem contact op.